КАЊОНИНГ

Кањонинг тренутно представља један од најатрактивнијих адреналински програм у коме можете уживати у Бајиној Башти. Практикује се у амбијенту вертикалних кањона и водопада који је Тара препуна. С обзиром да не тражи велику физичку припрему, кањонинг се као спорт и забава развијао брзо. Иако је у почетку био приступачан само онима који су се бавили овим спортом, широм света показано је да кањонинг уз надзор професионалних водича могу практиковати сви.

Од опреме се користи уже које се поставља на водопадима, карабинери, појасеви, шлем и ронилачко одело које је у већини случајева потребно.

Да бисте се упустили самостално у кањонинг активности потребно је да имате одговарајућу опрему и да познајете технике за безбедан пролазак кањоном. У Бајиној Башти се кањонинг турама бави агенција Green Bear коју можете контактирати овде.

Уколико за то немате времена, једноставно се ослоните на кањонинг инструкторе који Вас могу безбедно провести кроз овај чудесни вертикални амбијент. У овом случају, сва неопходна опрема је обезбеђена. Ваше је да се спремите и упознате природне аква паркове са обиљем плавих базена и водопада!

ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА

ДА ЛИ СТЕ СПРЕМНИ  ДА ИСТРАЖИТЕ КАЊОН?

ПРОБАЈТЕ КАЊОНИНГ

Уколико сте заинтересовани за туре кањонинга које ће Вам подићи ниво адреналина кликните на дугме испод и информишите се о овој тури. Овај програм реализује агенција Green Bear из Бајине Баште.

ШТА ЈОШ МОЖЕТЕ РАДИТИ У БАЈИНОЈ БАШТИ