ЈАХАЊЕ

ЈАХАЊЕ је још једна од активности која стиче све већи број поклоника. Љубитељи јахања могу да уживају обилазећи лепоте Таре на коњима. У понуди КК „Дора“ налази се неколико веома атрактивних коњичких тура на планини Тари чијом релазацијом туристи имају прилику да виде планину Тару у најлепшем светлу са својим непрегледним шумама, пропланцима, ливадама.

У зависности какви су ваши планови и каквим јахачким искуством располажете, постоји неколико активности које вам нудимо када сте на одмору на планини Тари. Ако немате баш никаквог искуства, можете да пробате да јашете коња уз водича, и осетите бар на тренутак како то све изгледа. Уколико немате искуства или га немате много, можете проћи кроз 10-то часовну обуку, кроз коју ћете стећи основе јахања и већ моћи да управљате коњем у ходу и касу. Ако сте искусан јахач можете изнајмити коња и ,самостално се, или уз пратњу водича, отиснути у истраживање планине. Постоје одређене локације које предлажемо искусним јахачима. Уколико не познајете терен можете добити услуге водича.

ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА

ПОСЕТИТЕ  КОЊИЧКИ КЛУБ ДОРА

ЈАХАЊЕ НА ТАРИ

Вршена су различита тестирања у вези утицаја коња на човека. Несумњиво је доказано да јахање
изазива повећање протока крви кроз органе смештене у карлици. То позитивно делује на здравље, смањење стреса и одржавање лепог тела.

ШТА ЈОШ МОЖЕТЕ РАДИТИ У БАЈИНОЈ БАШТИ