ТРИБАЛИОН

Једна од новијих манифестација на територији општине Бајина Башта јесте ТРИБАЛИОН трка. Ово је најлуђа спортска авантура – прва права српска трка са препрекама! Одржава се на планини Тари сваке године у месецу Мају.

Представљамо вам трку од скоро 20км најтежег планинског терена, са 35 тешких препрека, кроз блато, воду, прашину и 1150 метара висинске разлике!

Високи зидови, пењање уз конопац, пузање кроз блато, ношење џакова са песком, вуча терета, гађање кладивом у мету, пливање, водене препреке у кањону, делови руте који су скоро вертикални, само су неке од препрека које вас чекају на Трибалиону!

Можете да се удружите са својим пријатељима, колегама и направите тим који ће вам помоћи да успешно савладате све препреке и искушења Трибалион трке! Сваки тим са четири или више чланова улази у рангирање тимова. Да би се тим рангирао, сваки члан тима мора да заврши трку. Време тима се добија сабирањем времена сваког члана тима понаособ.

Највећа награда за све такмичаре који буду учестовали на Трибалион изазову јесте завршетак трке. Доказ да сте успели да померите сопствене границе издржљивости. Такође, сваки такмичар који се пријави на трку добија Трибалион мајицу а сваки такмичар који заврши трку добија и финишерску медаљу.

Трибалион трка се састоји од 3 различите стазе прилагођене Вашој физичкој спреми.

Трибалион „CHALLENGE“ је трка која сеже у саму срж истинске авантуре и састоји се од 20 км, 1150 м кумулативног успона и 35 препрека.

Трибалион „GREEN“ је рута са препрекама туристичко – рекреативног карактера, али са свим елементима праве авантуре и чини је 10 км, 400 м кумулативног успона и 20 препрека.

ДЕЧИЈА ТРКА намењена је деци да уживају у јединственој трци, генијалном дружењу, промовисању здравља и развијању спортског духа!

ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА

ИЗАЂИТЕ ИЗ ЗОНЕ КОМФОРА

ТРИБАЛИОН ТРКА

Не пропустите да будете део „Трибалион“ феномена. Покажите одважност и спортски дух! Више информација о трци и пријавама потражите на званичном сајту Трибалиона.

МАНИФЕСТАЦИЈЕ У БАЈИНОЈ БАШТИ