КАЈАКИНГ

Нудимо Вам идеалну прилику да упознате овај крај из потпуно друге перспективе и на тотално другачији начин. Направите туру на Зовинском језеру које се налази на планини Тари, завеслајте кајаком по Перућачком језеру ,које је препознатљиво по томе што је кањон Перућачког језера трећи по дубини у свету или уживајте у  спусту низ реку Дрину која је једна од лепших река овог дела Европе.

Сплаварење овом вировитом горском лепотицом, вратиће вас у време када је Дрина, док још није била укроћена акумулационим језером у Перућцу, била снажна и непредвидива планинска река.

А онда на пар километара од старта ове авантуре према Бајиној Башти постаћете сведоци ванвременског сједињена природе.
Kада се, речица Врело, дуга само 365 м, због чега је још зову и река Година, низ три прелепа водопада утапа у Дрину.

Из удобних кајака уживајте у дивном погледу на нетакнуту природу овог краја. Пустоловине кајаком су замишљене за све вас који бисте желели да пробате нешто ново као и за све љубитеље природе, река и све оне који би желели да доживе  Подриње на један потпуно другачији начин.

Предходно искуство није неопходно, кајаци су стабилни и сигурни, могу их возити особе свих узраста. Пре саме туре ваш водич ће Вам одржати кратку обуку и показати основне кораке да можете у потпуности уживати у разгледању. Будите спремни да приуштите себи једну нову авантуру о којој ћете сигурно причати.

Поред организованих тура на Заовинском језеру и Дрини од 15 јуна у понуди је свакодневно изнајмљивање кајака на Перућачком језеру код понтонске плаже.

ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА

ИСТРАЖИТЕ РЕКЕ И ЈЕЗЕРА КАЈАКОМ

ПРОБАЈТЕ КАЈАКИНГ

Уколико сте заинтересовани за туре кајакинга кликните на дугме испод и информишите се о овој тури. Овај програм реализује агенција Green Vision.

ШТА ЈОШ МОЖЕТЕ РАДИТИ У БАЈИНОЈ БАШТИ