Гарни хотел Тара се налази у строгом центру Калуђерских бара. У питању је идеална локација за обилазак и максимално уживање у благодетима ове планине. Уколико не долазите сопственим превозом будите без бриге, хотел се налази у близини аутобуског стајалишта. Не толико удаљене су и продавнице прехрамбене робе.

Ако сте расположени за активнији одмор на располагању вам је пар пешачких стаза и организовани излети. Свеж планински ваздух обогаћен мирисом четинара гарантује чврст и окрепљујућ сан. Сам хотел се налази у мирном делу Таре па представља прави избор за одмор без буке.

Цео објекат је покривен са одличним Wи-Фи Интернетом тако да ћете у сваком тренутку уживати у Интернет садржајима. За госте хотела обезбеђен је паркинг испред самог објекта.

Такође, хотел Тара поседује и врхунски ресторан. Шведски сто богат најквалитетнијим локалним, тарским, намирницама служи се од 07:30 до 10:30. За други оброк у току дана, у понуди је и дневни мени са неколико врста традиционалних јела из овог краја.

Простор ресторана је дизајниран у складу са духом и традицијом планине Таре. Поред прелепо опремљеног унутрашњег простора, лети можете уживати у пространој башти са предивним погледом на планинске венце.

Ресторан пружа услуге организовања пословних скупова, прослава и разних догађаја.

ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА

ГДЕ ОДСЕСТИ У БАЈИНОЈ БАШТИ