Дринска лепотица брвнара Нина, је изванредно место за одмор. Ова предивна викендица пружа савршену комбинацију комфора и природе. Налази се на само 60 метара удаљености од обале, што је чини идеалним местом за уживање у реци Дрини.

Свега 12 километара удаљена од Бајине Баште, брвнара Нина је окружена зеленилом и природом. Викендица је право место за одмор, али исто тако нуди и сјајну забаву током регата, јер ћете имати прилику да учествујете или посматрате Дринске регате попут Бајинобаштанске, Љубовијске и Студентске, јер смештај налази на самом старту/циљу регата, што вам омогућава да будете део тог узбудљивог догађаја.

Брвнара се састоји од два апартмана који ће вам пружити удобност и комфор. Први апартман обухвата пространу собу са три кревета (опремљену телевизором), кухињу са трпезаријом, велико купатило и пространу терасу са прелепим погледом на реку. Клима уређај се налази на првом спрату. Други апартман, смештен на спрату, састоји се од велике собе са три кревета (такође опремљене телевизором), мале собе са једним креветом, тоалета и терасе.Паркинг је обезбеђен у склопу викендице. Због нашег летњиковца и роштиља на ћумур пожелећете да сваки трернутак проведете на отвореном, загледани у реку.

Викендица се налази у близини неколико одличних риболовних места, тако да ће љубитељи риболова бити у свом елементу.

ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА

ГДЕ ОДСЕСТИ У БАЈИНОЈ БАШТИ