БИЦИКЛИЗАМ

Због свих својих одлика али и због величине простора који обухвата, Тара је као створена за бављење једном активношћу која је у свету већ одавно позната, а последњих година и код нас стиче све већи број поклоника. Реч је бициклизму односно о циклотуризму.

Километри асфалтних и врло добрих макадамских путева на Тари омогућавају вожњу у свако доба године без обзира на временске услове. Стотине шумских стаза и путељака обећавају доживљај за љубитеље тишине, али ни они амбициозни неће остати ускраћени: на располагањи им је изазов безбројних технички и физички веома захтевних стаза. Да би се све те погодности ставиле на располагање свим љубитељима бициклизма , у НП Тара је урађена мрежа обележених бициклистичких стаза које пролазе кроз најлепше делове Националног парка.

Сада сви они који су врхунској кондицији, или они који више воле лагану и физичке мање захтевну вожњу, или они који по својим афинитетима и могућностима спадају између ове две крајности- дакле сви они који желе да уживају у чарима тароциклизма-могу да упознају најбоље од Таре, да максимално уживају и дуго по добру памте боравак на њој.

ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА

ДА ЛИ СТЕ СПРЕМНИ  ЗА УЗБУДЉИВУ БИЦИКЛИСТИЧКУ ТУРУ?

БИЦИКЛИЗАМ НА ТАРИ

Тара је као створена за бављење бициклизмом, било да сте рекреативац или професионалац. Сви они који желе да уживају у чарима бициклизма могу да упознају најбоље од Таре, да максимално уживају и дуго по добру памте боравак на њој.

ШТА ЈОШ МОЖЕТЕ РАДИТИ У БАЈИНОЈ БАШТИ