Добродошли у наш Апартман Garden у Бајиној Башти, најлепшој варошици Западне Србије.

Ово је ваше место за пријатан одмор, а уколико је разлог Вашег путовања пословне природе обезбедили смо да посао обавите из апартмана.

Апартман се налази се у мирном крају удаљен тек 1,5 км од центра Бајине Баште, са ушушканим двориштем ограђеним живом оградом.

Апартман је потпуно опремљен за удобан боравак гостију са пространом дневном собом (Garden view, софа на развлачење), одвојеном кухињом са столом за ручавање, купатилом (веш машина), ходником, собом са француским лежајем и намештеном дворишном терасом. На располагању Вам је бесплатан приватни паркинг, Wi-Fi, инвертер клима уређај, а у зимским и хладним данима централно грејање.

Ми нисмо pet friendly, али трудићемо се да у будућности обезбедимо код нас и смештај Ваших кућних љубимаца.

Ако се питате шта можете видети и посетити у нашем крају рећи ћемо да се Кућица на Дрини , као аутентични симбол нашег града, налази се свега 5 минута вожње од апартмана, до језера Перућац стиже се за 15 минута, а до прелепе планине Таре за 20 минута возилом. Мокра Гора и Дрвенград удаљени су око 45 минута вожње од апартмана. На крају, али не најмање важно, манастир Рача, задужбина краља Драгутина Немањића из 13.века и наш драгоцени споменик културе, налази се свега 6 минута вожње од апартмана.

Напослетку, стварали смо ову искрену причу за Вас. Зато започните дан са првом јутарњом кафом уз мирисе наше старе трешње и отисните се у незаборавно искуство обиласком нашег краја.

Веселимо се Вашем доласку!

ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА

ГДЕ ОДСЕСТИ У БАЈИНОЈ БАШТИ