У суботу 15. маја 2021. године у 11 часова у подножју Авалског торња, Туристичка организација Србија организује почетак и промоцију летње кампање под слоганом „Бирам Србију“.


Медијима ће се обратити директорка Туристичке организације Србије, госпођа Марија Лабовић и тим лидер пројекта #ЕУзаТЕБЕ Културно наслеђе и туризам господин Александар Бец. Догађају ће присуствовати и представник Министарства трговине, туризма и телекомуникација, господин Немања Сарач.

Овим поводом Туристичка организација Србије организује и изложбу фотографија „Бирам Србију“. Осим најлепших пејзажа, искустава, авантура и специјалитета на фотографијама, посетиоце ће дочекати и своју туристичку понуду представити и представници локалних туристичких организација из Србије.

Будући да је нова сезона на прагу, ово је права прилика да се подсетимо места која волимо, али и да научимо нешто о дестинацијама и искуствима које још нисмо упознали, или доживели.

Током  промоције код Авалског торња Туристичка организација „Тара-Дрина“ Бајина Башта почеће и званично обележавање јубилеја – 20 година од оснивања.15. маја 2001. године основана је локална туристичка организација општине Бајина Башта, тада под именом Спортско-туристички центар „Бајина Башта“. Од ове суботе па током целе године планирано је низ активности којима ће се обележити две деценије постојања наше установе.

Поводом овог значајног јубилеја све посетиоце штанда ТО „Тара-Дрина“ на презентацији код Авалског торња очекују бројни пригодни поклони. Поред тога очекују их и најновији промотивни материјали дестинације Тара Дрина Бајина Башта као и представљање програма 3.Ћириличне баштине која се одржава следеће седмице у Бајиној Башти.