Задовољство нам је да вас обавестимо да власници Поносне картице 2020 “Цена минус за 3+” могу у Туристичком информативном центру и сувенирници у Бајиној Башти остварити попуст од 15 % на куповину свих производа из нашег широког асортимана.

ПОНОСНА КАРТИЦА 2020 “Цена минус за 3+” је намењена породицама са троје и више деце. Именована је на мајку и доноси попусте у бројним правним субјектима. Реализација пројекта је у сарадњи локалних самоуправа и Покрета за децу ТРИ ПЛУС.  Поделу картица врши локална самоуправа.

Туристички информативни центар и сувенирница

Општина Бајина Башта је прихватила сарадњу са „Покретом за децу ТРИ ПЛУС“ и у наредном периоду ће поделу Поносних картица породицама са троје и више деце вршити и наша локална самоуправа. Туристичка организација „Тара-Дрина“ је овог месеца потписала уговор о пословној сарадњи са „Покретом за децу ТРИ ПЛУС“ на основу кога је сваком лицу које се легитимише и презентује Поносну картицу омогућено да оствари попуст од 15 % на плаћање све робе у Туристичком инфо центру и сувенирници у Бајиној Башти. Више о артиклима које можете купити са попустом погледајте овде, а информације где је све могуће у Бајиној Башти остварити попуст са ПОНОСНОМ КАРТИЦОМ 2020 “Цена минус за 3+” можете видети овде.