Вила Дрина је ушушкана у бујно зеленило Перућца, 13 км узводно од Бајине Баште, у подножју планине Таре. Смештена је у загрљају две реке – Врела и Дрине – обе удаљене од Виле свега двадесетак метара. На том месту водопад реке Врело, најкраће реке у Европи, дуге свега 365 метара, због чега је називају и река Година, обрушава се у Дрину правећи величанствен водопад. Са овог чаробног места гости носе незаборавне успомене на окрепљујући боравак и здрав сан уз хук водопада.

Раскошна Вила, грађена између два светска рата, недавно је потпуно реновирана и претворена у модеран хотел са 15 соба, са најсавременијом опремом и инфраструктуром, те представља прави драгуљ на туристичкој мапи Србије. Све смештајне јединице у Вили су опремљене клима-уређајима, мини баром, ТВ уређајима, телефонима и имају бесплатан wi-fi.

Иако Вила поседује и сопствену ресторан салу са 40 места, у којој се одржавају мањи семинари и скупови, у њеном саставу налази се и оближњи ресторан Врело са једном од најлепших тераса на самом водопаду, капацитета 200 места.

ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА

ГДЕ ОДСЕСТИ У БАЈИНОЈ БАШТИ