ВЕСЛАЊЕ НА ДАСЦИ (SUP)

Кроз веслање на дасци и кајак авантуре откријте скривене обале реке Дрина и језера у Бајиној Башти. Истражите речне плаже, рукавце, пећине и околни дивљи свет.

Кајак и стенд ап педл су прилагођени свакодневој употреби – за дневне излете, риболов, фотографисање, за обилазак мирних или умерено дивљих вода. Могу га користити и они који немају претходног искуства са овим пловилима.

За организоване кајак  и стенд ап педл туре са водичима у Србији обезбеђена је неопходна опрема: кајаци, весла, прслуци за спасавање, водоотпорне вреће. У овим активностима могу учествовати сви без обзира на претходно искуство у кајак спорту и уживати у чарима воденог света.

Локације на којима се организују кајак и стенд ап педл туре у Бајиној Башти су река Дрина, језеро Перућац и језеро Заовине.

Због своје плавичасто-зелене боје, бројних брзака и мирних вирова, као јединствен доживљај издвајамо кајакинг на реци Дрини.

ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА

ИСТРАЖИТЕ РЕКЕ И ЈЕЗЕРА НА ДАСЦИ

ПРОБАЈТЕ ВЕСЛАЊЕ НА ДАСЦИ И КАЈАКИНГ

Уколико сте заинтересовани за туре кајакинга и вожње на дасци које ће Вам подићи ниво адреналина кликните на дугме испод и информишите се о овој тури. Овај програм реализује агенција Green Bear из Бајине Баште.

ШТА ЈОШ МОЖЕТЕ РАДИТИ У БАЈИНОЈ БАШТИ