Хостел “ДВЕ ЛИПЕ” се налазе на самом улазу у Бајину Башту из правца Београда. На само 50 метара од смештаја је река Дрина и чувена Кућица на Дрини. Хостел Две липе налази се поред плаже у Бајиној Башти и нуди терасу и бесплатан Интернет. Гостима су у оквиру објекта на располагању ресторан и рецепција која ради нон-стоп. Понуда овог смештајног објекта такође укључује услуге изнајмљивања бицикала и превоза од/до аеродрома.

Собе за госте у овом хостелу садрже простор за седење. Поједине јединице објекта Хостел Две липе гледају на реку, док свака соба има сопствено купатило са тушем. Располажемо укупно са 14 лежајева уз могућност проширења до 20. Има 6 соба. Од тога 3 двокреветне, 2 трокреветне и једну једнокреветну. Свака соба има засебно купатило.

Бајина Башта и околина погодни су за различите активности, укључујући скијање. Мокра Гора је удаљена 38 км, а Калуђерске Баре се налазе на 16 км од објекта Хостел Две липе. Цена преноћишта по особи је 1200 динара. Напомена: У цену је урачуната боравишна такса. Такође су дозвољени кућни љубимци.

ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА

ГДЕ ОДСЕСТИ У БАЈИНОЈ БАШТИ