INFO CENTAR

Turistički informativni centar nalazi se u glavnoj ulici, Kneza Milana Obrenovića 28 u Bajinoj Bašti. TIC Bajina Bašta svim posetiocima ovog dela Srbije nudi informacije o turističkoj ponudi na destinaciji Tara, Drina, Bajina Bašta, smeštajnim kapacitetima, manifestacijama, restoranima, izletima, događajima kao i sve druge informacije koje su bitne posetiocima.

Poseban segment u Turističkom info centru je suvenirnica, gde možete pronaći veliki broj najrazličitijih suvenira i proizvoda sa motivima iz Bajine Bašte i tradicionalnim srpskim motivima. U info centru takođe možete pronaći i propagandne i informativne materijale, turističke mape, brošure… U našem info centru možete iznajmiti i bicikle i na taj način obići sve znamenitosti našeg kraja.

Kontakt telefon Turističkog info centra Bajina Bašta dostupan je za sve informacije svakim danom od 9 do 21 čas. Na broj 064/8259854 možete nas kontaktirati pozivima kao i porukama i pozivima putem vajber aplikacije. Za sve informacije kao i za naručivanje suvenira iz naše suvenirnice dostupni smo i putem zvanične fb stranice info centra i e-pošte ticbajinabasta@gmail.com.

KAKO DOĆI DO NAS

GALERIJA FOTOGRAFIJA