Project Description

VESLANJE NA DASCI (SUP)

Kroz veslanje na dasci i kajak avanture otkrijte skrivene obale reke Drina i jezera u Bajinoj Bašti. Istražite rečne plaže, rukavce, pećine i okolni divlji svet.

Kajak i stend ap pedl su prilagođeni svakodnevoj upotrebi – za dnevne izlete, ribolov, fotografisanje, za obilazak mirnih ili umereno divljih voda. Mogu ga koristiti i oni koji nemaju prethodnog iskustva sa ovim plovilima.

Za organizovane kajak  i stend ap pedl ture sa vodičima u Srbiji obezbeđena je neophodna oprema: kajaci, vesla, prsluci za spasavanje, vodootporne vreće. U ovim aktivnostima mogu učestvovati svi bez obzira na prethodno iskustvo u kajak sportu i uživati u čarima vodenog sveta.

Lokacije na kojima se organizuju kajak i stend ap pedl ture u Bajinoj Bašti su reka Drina, jezero Perućac i jezero Zaovine.

Zbog svoje plavičasto-zelene boje, brojnih brzaka i mirnih virova, kao jedinstven doživljaj izdvajamo kajaking na reci Drini.

GALERIJA FOTOGRAFIJA

ISTRAŽITE REKE I JEZERA NA DASCI

PROBAJTE VESLANJE NA DASCI I KAJAKING

Ukoliko ste zainteresovani za ture kajakinga i vožnje na dasci koje će Vam podići nivo adrenalina kliknite na dugme ispod i informišite se o ovoj turi. Ovaj program realizuje agencija Green Bear iz Bajine Bašte.

KONTAKT

ŠTA JOŠ MOŽETE RADITI U BAJINOJ BAŠTI