KANJONING

Kanjoning trenutno predstavlja jedan od najatraktivnijih adrenalinski program u kome možete uživati u Bajinoj Bašti. Praktikuje se u ambijentu vertikalnih kanjona i vodopada koji je Tara prepuna. S obzirom da ne traži veliku fizičku pripremu, kanjoning se kao sport i zabava razvijao brzo. Iako je u početku bio pristupačan samo onima koji su se bavili ovim sportom, širom sveta pokazano je da kanjoning uz nadzor profesionalnih vodiča mogu praktikovati svi.

Od opreme se koristi uže koje se postavlja na vodopadima, karabineri, pojasevi, šlem i ronilačko odelo koje je u većini slučajeva potrebno.

Da biste se upustili samostalno u kanjoning aktivnosti potrebno je da imate odgovarajuću opremu i da poznajete tehnike za bezbedan prolazak kanjonom. U Bajinoj Bašti se kanjoning turama bavi agencija Green Bear koju možete kontaktirati ovde.

Ukoliko za to nemate vremena, jednostavno se oslonite na kanjoning instruktore koji Vas mogu bezbedno provesti kroz ovaj čudesni vertikalni ambijent. U ovom slučaju, sva neophodna oprema je obezbeđena. Vaše je da se spremite i upoznate prirodne akva parkove sa obiljem plavih bazena i vodopada!

GALERIJA FOTOGRAFIJA

DA LI STE SPREMNI  DA ISTRAŽITE KANJON?

PROBAJTE KANJONING

Ukoliko ste zainteresovani za ture kanjoninga koje će Vam podići nivo adrenalina kliknite na dugme ispod i informišite se o ovoj turi. Ovaj program realizuje agencija Green Bear iz Bajine Bašte.

ŠTA JOŠ MOŽETE RADITI U BAJINOJ BAŠTI