Garni hotel Tara se nalazi u strogom centru Kaluđerskih bara. U pitanju je idealna lokacija za obilazak i maksimalno uživanje u blagodetima ove planine. Ukoliko ne dolazite sopstvenim prevozom budite bez brige, hotel se nalazi u blizini autobuskog stajališta. Ne toliko udaljene su i prodavnice prehrambene robe.

Ako ste raspoloženi za aktivniji odmor na raspolaganju vam je par pešačkih staza i organizovani izleti. Svež planinski vazduh obogaćen mirisom četinara garantuje čvrst i okrepljujuć san. Sam hotel se nalazi u mirnom delu Tare pa predstavlja pravi izbor za odmor bez buke.

Ceo objekat je pokriven sa odličnim Wi-Fi Internetom tako da ćete u svakom trenutku uživati u Internet sadržajima. Za goste hotela obezbeđen je parking ispred samog objekta.

Takođe, hotel Tara poseduje i vrhunski restoran. Švedski sto bogat najkvalitetnijim lokalnim, tarskim, namirnicama služi se od 07:30 do 10:30. Za drugi obrok u toku dana, u ponudi je i dnevni meni sa nekoliko vrsta tradicionalnih jela iz ovog kraja.

Prostor restorana je dizajniran u skladu sa duhom i tradicijom planine Tare. Pored prelepo opremljenog unutrašnjeg prostora, leti možete uživati u prostranoj bašti sa predivnim pogledom na planinske vence.

Restoran pruža usluge organizovanja poslovnih skupova, proslava i raznih događaja.

GALERIJA FOTOGRAFIJA

GDE ODSESTI U BAJINOJ BAŠTI