Poslednjeg dana ove godine na gradskom trgu u Bajinoj Bašti biće pripremljen prigodan zabavni program. U dnevnom delu programa najmlađe očekuje druženje i fotografisanje sa Deda Mrazom i medvedicom Medenom simbolom Nacionalnog parka „Tara“ dok je u večernjim časovima pripremljen nastup muzičkih di-džejeva. Bajinobaštani i gosti varošice u Podrinju u novu 2022. godinu ulaze u zvuke benda „Drinski splavari“.


Dečiji program traje od 13 do 16 časova. Najmlađi će moći da se fotografišu sa Deda Mrazom i medvedicom Medenom koji će im deliti prigodne poklone u vidu slatkiša, slikovnica i slično.

Večernji program je prilagođen ukusima široke publike pa će tako nastup di-džeja početi od 19 časova. Posle ovog dela programa na bini će nastupati poznati bajinobaštanski bend Drinski splavari koji će svojim melodijama prisutne uvesti u novu godinu.

Organizator programa je Ustanova „Kultura“ pod pokroviteljstvom Opštine Bajina Bašta uz saradnju sa TO „Tara-Drina“, NP „Tara“ i Kancelarijom za mlade Bajina Bašta.