Turistička organizacija „Tara – Drina“ Bajina Bašta poziva sve vlasnike kategorisanog privatnog smeštaja i vlasnike seoskih domaćinstava u opštini Bajina Bašta da putem e-pošte dostave informacije o svom smeštajnom objektu radi besplatnog predstavljanja smeštaja na sajtu TO „Tara – Drina“ i u promotivnim materijalima naše turističke organizacije koji se dele u info centrima i na sajmovima i promocijama. Za 45. Međunarodni sajam turizma u Beogradu koji se održava od 22. do 25. februara pripremamo novu brošuru gde ćemo predstaviti kategorisani smeštaj iz opštine Bajina Bašta.

Da bi objekat bio uvršten u ovaj promotivni materijal potrebno je do 10. februara dostaviti sledeće podatke: naziv kategorisanog smeštajnog objekta, broj ležajeva, opremljenost objekta (kuhinja, terasa, internet, klima, dvorište, parking, prilaz za invalidna lica, dostupno za kućne ljubimce i slično), adresu objekta, 5 fotografija u visokoj rezoluciji (koje vlasnik objekta ima pravo da koristi i ima pravo da ustupi TO „Tara-Drina“ za dalje korišćenje), kontakt telefon, sajt, kontakt e-pošte.  U e-pošti je potrebno dostaviti broj rešenja o kategorizaciji objekta i datum izdavanja rešenja od strane Opštinske uprave Bajina Bašta.

Podatke o smeštajnim objektima slati na e-poštu: info@taradrina.com

Sve dodatne informacije moguće je dobiti na brojeve telefona Turističkog informativnog centra Bajina Bašta 031/866903 i 066/222120 svakog radnog dana od 8 do 20 i vikendom od 10 do 17.