Napravite fotografiju ili video iz prvog lica sa Tare, Drine, Povlena, Zlatibora, Zlatara, Uvca, Golije, Mokre Gore ili nekog drugog dela Zapadne Srbije, podelite ih na Instagramu ili Fejsbuku uz haštag #MojaZapadnaSrbija i možete osvojiti lepe nagrade.

Kampanja na društvenim mrežama pod nazivom “Moja Zapadna Srbija” koju je pokrenula regionalna Turistička organizacija Zapadne Srbije u saradnji sa agencijom Etourism Consulting nakon velikog uspeha u prethodne dve godine nastavlja se i u 2019. godini.

 

Suština kampanje jeste kreiranje digitalnog vizuelnog sadržaja koji će kreirati sami turisti isključivo iz prvog lica, jer je to perspektiva koja će najbolje prikazati potencijalnim turistima šta oni mogu doživeti u Turističkoj regiji Zapadna Srbija i kako će ti doživljaj konkretno izgledati.

U sastav Turističke regije Zapadna Srbija posle nedavnih proširenja ulaze opštine Bajina Bašta, Čajetina, Nova Varoš, Prijepolje, Lučani, Sjenica, Kosjerić, Požega, Arilje i Ivanjica i gradovi Užice i Čačak.

Pored sadržaja koji kreiraju sami turisti kampanju prate i kratke video priče o malim-velikim ljudima iz Zapadne Srbije, njihovom životu i radu u regiji. U svega 60 sekundi svoje priče su do sada ispričali Željko Sredić vlasnik etno sela Gostoljublje, glumac Milan Milosavljević koji je već godinama zaštitno lice Nušićijade u Ivanjici, Borivoje Šišović poznatiji kao „Zlatiborski žbun“ i vlasnik agencije Taraturs iz Bajine Bašte Goran Glišić.

Kampanja #MojaZapadnaSrbija je do sada izgenerisala više od 20.000 sjajnih fotografija i kratkih video snimaka koji prikazuju najlepše doživljaje iz Zapadne Srbije na Instagramu i Fejsbuku. Možete ih i sami pogledati ovde.

Za autore najlepših fotografija su obezbeđene izuzetno lepe nagrade u vidu smeštaja u ovoj turističkoj regiji. Ove godine kampanja traje do 15. oktobra, a na kraju će najlepša fotografija osvojiti i glavnu nagradu.

Najlepše fotografije i segmenti video klipova će se naći u promotivnom spotu regije Zapadna Srbija koji će biti prikazivan na sajmovima širom sveta.

Kako da i vi učestvujete u kampanji i osvojite vredne nagrade?

Da biste učestvovali u kampanji potrebno je da načinite samo 3 koraka:

1. Posetite bilo koji deo Zapadne Srbije – Tara, Drina, Bajina Bašta, Zlatar, Zlatibor, Uvac, Ivanjica, Užice,… vi birate!

2. Napravite fotografiju ili video iz prvog lica koji prikazuju neki od doživljaja iz Zapadne Srbije;

3. Podelite na Instagramu ili Fejsbuku sa haštagom #MojaZapadnaSrbija.

Dodatne informacije o kampanji i pravila učestvovanja možete pogledati na www.mojazapadnasrbija.rs