Направите фотографију или видео из првог лица са Таре, Дрине, Повлена, Златибора, Златара, Увца, Голије, Мокре Горе или неког другог дела Западне Србије, поделите их на Инстаграму или Фејсбуку уз хаштаг #МојаЗападнаСрбија и можете освојити лепе награде.

Кампања на друштвеним мрежама под називом “Моја Западна Србија” коју је покренула регионална Туристичка организација Западне Србије у сарадњи са агенцијом Етоурисм Цонсултинг након великог успеха у претходне две године наставља се и у 2019. години.

 

Суштина кампање јесте креирање дигиталног визуелног садржаја који ће креирати сами туристи искључиво из првог лица, јер је то перспектива која ће најбоље приказати потенцијалним туристима шта они могу доживети у Туристичкој регији Западна Србија и како ће ти доживљај конкретно изгледати.

У састав Туристичке регије Западна Србија после недавних проширења улазе општине Бајина Башта, Чајетина, Нова Варош, Пријепоље, Лучани, Сјеница, Косјерић, Пожега, Ариље и Ивањица и градови Ужице и Чачак.

Поред садржаја који креирају сами туристи кампању прате и кратке видео приче о малим-великим људима из Западне Србије, њиховом животу и раду у регији. У свега 60 секунди своје приче су до сада испричали Жељко Средић власник етно села Гостољубље, глумац Милан Милосављевић који је већ годинама заштитно лице Нушићијаде у Ивањици, Боривоје Шишовић познатији као „Златиборски жбун“ и власник агенције Таратурс из Бајине Баште Горан Глишић.

Кампања #МојаЗападнаСрбија је до сада изгенерисала више од 20.000 сјајних фотографија и кратких видео снимака који приказују најлепше доживљаје из Западне Србије на Инстаграму и Фејсбуку. Можете их и сами погледати овде.

За ауторе најлепших фотографија су обезбеђене изузетно лепе награде у виду смештаја у овој туристичкој регији. Ове године кампања траје до 15. октобра, а на крају ће најлепша фотографија освојити и главну награду.

Најлепше фотографије и сегменти видео клипова ће се наћи у промотивном споту регије Западна Србија који ће бити приказиван на сајмовима широм света.

Како да и ви учествујете у кампањи и освојите вредне награде?

Да бисте учествовали у кампањи потребно је да начините само 3 корака:

1. Посетите било који део Западне Србије – Тара, Дрина, Бајина Башта, Златар, Златибор, Увац, Ивањица, Ужице,… ви бирате!

2. Направите фотографију или видео из првог лица који приказују неки од доживљаја из Западне Србије;

3. Поделите на Инстаграму или Фејсбуку са хаштагом #МојаЗападнаСрбија.

Додатне информације о кампањи и правила учествовања можете погледати на www.mojazapadnasrbija.rs