Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da vlasnici Ponosne kartice 2020 “Cena minus za 3+” mogu u Turističkom informativnom centru i suvenirnici u Bajinoj Bašti ostvariti popust od 15 % na kupovinu svih proizvoda iz našeg širokog asortimana.

PONOSNA KARTICA 2020 “Cena minus za 3+” je namenjena porodicama sa troje i više dece. Imenovana je na majku i donosi popuste u brojnim pravnim subjektima. Realizacija projekta je u saradnji lokalnih samouprava i Pokreta za decu TRI PLUS.  Podelu kartica vrši lokalna samouprava.

Turistički informativni centar i suvenirnica

Opština Bajina Bašta je prihvatila saradnju sa “Pokretom za decu TRI PLUS” i u narednom periodu će podelu Ponosnih kartica porodicama sa troje i više dece vršiti i naša lokalna samouprava. Turistička organizacija “Tara-Drina” je ovog meseca potpisala ugovor o poslovnoj saradnji sa “Pokretom za decu TRI PLUS” na osnovu koga je svakom licu koje se legitimiše i prezentuje Ponosnu karticu omogućeno da ostvari popust od 15 % na plaćanje sve robe u Turističkom info centru i suvenirnici u Bajinoj Bašti. Više o artiklima koje možete kupiti sa popustom pogledajte ovde, a informacije gde je sve moguće u Bajinoj Bašti ostvariti popust sa PONOSNOM KARTICOM 2020 “Cena minus za 3+” možete videti ovde.